Om klubben

P8200023

MR2 Drivers Club er en klub for alle der interesserer sig for Toyota’s MR2 modeller, og det uanset om du ejer en MR2 eller ej.

Vi er pt. ca. 120 medlemmer i klubben som blev stiftet i 1991.

Klubben afholder to klubtræf årligt, ét vest og ét øst for Storebælt.
Derudover deltager klubben i en række andre arrangementer der er relevante for klubbens medlemmer, her kan nævnes messer, lovlige gaderæs arrangementer, autojubles osv.

Som medlem af klubben får du adgang til en række fordele. De to vigtigste er, at du som medlem har mulighed for at komme til klubtræf og møde andre MR2 interesserede. Udover at klubtræffene *altid* er hyggelige familie orienterede sammenkomster, så har du her en enestående mulighed for at stille spørgsmål om ALT der har med MR2 at gøre – og du får ikke bedre og mere kvalificerede svar andre steder!

Vi ved simpelthen ALT om MR2’ere 🙂

P8200052

Den anden store fordel består i adgangen til reservedele. De første MR2’ere nærmer sig hastigt de 40 år og det betyder at mange reservedele nu er udgåede og ikke længere kan købes hos Toyota. I klubben er der mange der har dele liggende på hylden og som medlem finder du ikke bedre muligheder for at finde dele til din bil end her.

Indmeldelse

Hvis du har lyst til at være med i klubben, uanset om du planlægger at møde op til træf eller bare gerne vil ha’ mulighed for at finde reservedele så kontakt formand@mr2-driversclub.dk.