Opgradering af websiden

Første del af opgraderingen er nu vel overstået uden de store problemer.   Nu følger en kort test periode og så tar vi fat på anden del 🙂  

Fotokonkurrence!

fotokoncurrence

Fotokonkurrence!  380

 Foto: Bilmagasinet

 

 Vis os dit bedste MR2 billede!

 

Som I kunne læse i seneste klubblad, skal vi ha kåret det bedste MR2 billede! Derfor har du nu chancen for at vinde én af de flotte præmier du kan se nedenunder! Det eneste du skal gøre for at deltage er, at finde dit allerbedste MR2 billede frem og sende det til:

 

fotokonkurrence@mr2-driversclub.dk 

 

Senest 31. januar 2012 !!

 

  

Reglerne

En jury (bestående af 3 bestyrelsesmedlemmer) udvælger de 10 bedste billeder og de bliver så trykt i næste nummer af klubbladet og vist på websiden.  Herefter vil du som medlem kunne stemme på billederne frem til 30.04.2011 via SMS – det kommer der mere om i næste klubblad.

 

Efter 30.04.2011 lukker vi for stemmer, og så tælles stemmerne sammen. Men udover medlemmernes stemmer får vi også stemmer fra ”overdommer” Martin Høien.  Martin er til daglig professionel fotograf og derudover mangeårig medlem af klubben og sågar tidligere formand.

 

 Martin har pt. ingen MR2, så han deltager naturligvis ikke selv, men vil bedømme billederne udfra en professionel vinkel. De bestyrelsesmedlemmer som indgår i jury’en kan heller ikke deltage i konkurrencen. 

 

Når alle stemmer er talt op bliver resultatet offentliggjort i klubbladet og på websiden.

  

  

 

Præminerne i denne konkurrence er:

 

1. præmie – Dit vinderbillede printet på stor lærred (plakatstørrelse)

 

2. præmie – Gavekort til klubbiksen 300 kr.

3. præmie – Gavekort til klubbiksen 150 kr.

 

foto2

 

Gammelbro træf

I weekenden 27. – 29. Maj holdt vi årets første klubtræf på Gammelbro Camping i Sønderjylland. Vejret drillede lidt men solen kom frem når vi havde mest brug for den så vi kunne nyde en frokost i det grønne om lørdagen. Vi nåede forbi Padborgpark og se hvad regnvejrsdæk skal bruges til, køreture i det sønderjyske og …

Lidt hjælp

Der er oprettet et nyt faneblad øverst: “Hjælp”.  Her vil du kunne finde små videofilm som viser hvordan du udfører de mest almindelige funktioner på websiden. Vi starter med en lille iflm der viser hvordan du ændrer din adgangskode.