Tank bliver varm (AW11 SC)

Viser 3 svartråde
 • Forfatter
  Indlæg
  • #6378
   Mark S.
   Deltager

   Hej min tank bliver godt nok “meget lun” på min AW11 supercharger.
   Så lun at der kommer et vildt overtryk i tanken som jeg tilgengæld ikke er ret vild med. Det er så meget tryk i tanken at min benzin pumpe også begyder at hyle, og jeg er nødt til ikke at spænde dækslet helt da den så slet ikke kan slippe af med det. Det virker ikke rigtigt.
   Jeg har checket de 4 kølerør der går langs med tanken, og de sidder umiddelbart fint, rører ihvertfald ikke tanken, men tæt sidder det jo og det hele er vanvittigt varmt, men det giver jo ikke mening synes jeg. Nogen som har prøvet dette?

  • #6379

   Det gør de alle, det kan ogsåmskyldes returløbet hvor benzin har været oppe o motorrummet og vende men bliver det ikke brugt, bliver det returneret til tanken, dog nu bare lettere opvarmet. Nyere dieselbiler har en retur køler for ar imødekomme problemet. Eneste problem jeg ser er at din pumpe hyler, ellers er der intet unormalt i det, nogle biler skal køre med overtryksventil i tanken, om det gælde mr2 ved jeg ikke!
   Mvh Søren

  • #6405
   Mark S.
   Deltager

   OK tak for din udmelding. Jeg synes dog ikke helt min tankopvarmning er på et rimeligt plan, det er så voldsom at hvis tanksækslet er helt lukket, bliver det nærmest skudt i maven på mig og en kæmpe gas tåge står rundt om en. Jeg kan godt se at benzin jo må være varmere når den returneres, men en alm AW er der jo intet som der bilver varmt på og her er der helt omvendt altid vacuum i tanken når den åbnes. I mit tilfælde er der noget galt, ikke sikker på hvad da kølesystemet ser ud til at fungere hele vejen rundt med blæsere osv. Kunne være rigtigt rart at høre flere erfaringer.

  • #6407

   Prøv at bore et lille hul, ca 1 mm hul i dækslet og se hvordan den arter sig.

Viser 3 svartråde
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.