Rat som passer over på min mr2 sw20

Viser 4 svartråde
 • Forfatter
  Indlæg
  • #2249
   johnny jensen
   Deltager

   Hej jeg har en mr2 sw20 fra 93 som skal synes inden længe, i min bil sidder der et momo sports rat i som den ikke kan synes med, har prøvet forgæves at lede efter et rat på div sider og har faktisk næsten opgivet.

   Men har ladet mig fortælle af syns manden ved A plus at der mulighvis var andere toyota modeller hvis rat ville passe over i min, hvilke kunne han ikke lige huske så vil da lige høre jer her inde om i skulle have kendskab til det?

   Hvis der nu skulle sidde en med et rat til min sw20 som ikke kan bruge det til noget vil jeg gerne købe. Ellers vil jeg også meget gerne låne et fra en af dem som har skiftet deres ud midlirtidigt med et sports rat.
   kommer fra horsens området.

   på forhånd tak

   mvh johnny

  • #2251
   Thomas Funder
   Deltager

   [ebay]230465461387[/ebay]

   Hvis du ikke kan låne dig frem kan det vel bruges? 🙂

  • #2252
   johnny jensen
   Deltager

   jo det var da et bud 😉
   men kan se at det er med airbag og mener min model er uden, burde det så passe lige over, tænker på om der er lavet nogle ændringer mht til tilpasning af airbag og årgang. ??

   eller er det lige meget mht syn og årgang??

  • #2265
   Thomas Funder
   Deltager

   Du bør nok checke om den er med eller uden airbag – hvis den er født med airbag mener jeg at der er ret stramme regler – er den født uden så mener jeg at du kan få det synet hvis der foreligger en TÛV /ABE attest på rattet?

   Har du ikke rattets originale attest kan du med lidt held finde en kopi på nettet – er det f.eks et MOMO D32 findes MR2 SW20 attesten her

  • #2273
   johnny jensen
   Deltager

   min model er født uden airbag, og har nemlig også prøvet at søge uder sports rat med TUV med et KPAT nr mener jeg det hedder, kunne bare ikke finde noget heller så det er super. Mange tak.

Viser 4 svartråde
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.