Problemer med min tyverisikring på MR2

Viser 3 svartråde
 • Forfatter
  Indlæg
  • #4643

   Hey Guys.
   Jeg har fået et sært problem. På min MR2 har jeg en lille dims (det ligner mest et lille USB stick), som jeg skal stikke ind i et lille hul i instrumentbrættet. Herefter låser alle døre. Dimsen tages nu ud og sættes ind igen og dørerne låses op, og jeg kan nu starte min MR2. Dimsen gør simplethen det, at den afbryder strømmen til tændningen, for der er strøm på alt andet end til starteren.
   Denne dime er nu pludselig holdt op med at virke. Så jeg kan simplethen ikke starte min MR2. Batteriet har været lidt langt nede men er ladet fuldt op. Jeg har prøvet at tage minus fra batteriet i håb om en form for nulstilling, men den lille tyverisucker virker stadig ikke. Det skal lige sides, at det er noget der med 99% sikkerhed er eftermonteret.
   Nogen der har en idé til at løse dette problem. Allerhelst ville jeg have det lort afmonteret for det er mega irriterende..
   Jeg ville gerne undgå at få den slæbt op til Toyota med dyre regninger til følge, men er åben for hjælp på alle måder.
   VH
   Carsten Bo

  • #4644
   Thomas Funder
   Deltager

   Hej Carsten,

   Uden at jeg kender en sk…. til din alarm så kan du prøve at sætte ‘USB nøglen’ i stikket og lade den sidde der en times tid eller to gerne med en batterilader på bilen. På nogle af disse alarmer sidder der et genopl. batteri i som lader op, og hvis du ikke har kørt så meget i vinter kan det være fladt.

   Hvis du vil ha det hele fjernet er det nemmeste nok at finde ud af hvilket fabrikat (Cobra?) det er, finde installations vejledningen og så følge den baglæns.

  • #4645

   Det er en startspærre og det nemmeste er vel at strippe interiør og følge ledningerne til der hvor boksen sidder og så derfra følge de ledninger videre til bilens originale ledninger som nu skal føjes sammen igen efter at de har været klippet og kørt gennem startsspærre boksen.

   held og lykke

   mvh Søren

  • #4646

   Hey.. Tak for svarene.. Jeg har besluttet at bide i det møgsure æble og få den fragtet til Toyota i Vejle, og få dem til at pille lortet fra.. Så bliver det gjort rigtigt, og jeg ødelægger ikke bilen ved selv at begynde at flå panelerne fra hinanden og klippe i ledningsnettet. :o) Vh
   Carsten

Viser 3 svartråde
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.