Olie spild w30 modellen

Viser 6 svartråde
 • Forfatter
  Indlæg
  • #7079

   Hej,

   Er der problemer med olie spild på 99-07 modellerne?

   Og er der noget man skal være spec. opmærksom på, hvis man køber en w30 model? (kigger på en 2001 og 2002 model)

  • #7080

   Hej. ?

   Olie spild? Håber du mener olie forbrug. Det har de nemlig haft et problem med før i tiden. Men det jo Toyota så det blev lavet på garantien hvis man kørte til Toyota med den. Men det er jo ikke alle der har fået gjort det. Men er der papirer på motor skift eller rep fra Toyota så skal du ikke blive afskrækket tværtimod…. Men det er muligt at skaffe de nye ting der skal bruges hvis den du for fat i ikke har fået det. Har selv skiftet en motor så ved det kan lade sig gøre. Hvis du har brug for hjælp til at kigge på en evt mulig bil så skriv evt her eller på pres Facebook side om der er nogen i nærheden som vil tage med eller give råd….

   Held og lykke med at finde den rigtige bil

   Hilsen Carsten. 🙂 🙂

  • #7081

   Tak for svar Carsten.
   Jeg mener olie spild, nogle fortælle mig, at det har været et lille problem, jeg tror dog det er ammestue snak 🙂
   Jeg ville dog lige være sikker.

   Hvad med rust på en 2001 model, hvor skal man kigge efter det?
   Den bil jeg kigger på ser fin ud, men hvis der er et sted, som er lidt “svag”, så fortæl det endeligt 🙂

   Mvh,
   John

  • #7083

   Jeg er sikker på der er flere som kan være behjælpelig med info om “sygdomme” eller holder vi jo træf næste weekend i Køge så kunne du kigge forbi til en snak og se på de biler som er i klubben så du er bedre rustet til kommende køb…

   Hilsen Carsten.

  • #7115
   Niels Junge
   Deltager

   Er selv mangeårig ejer af mk3

   Olie spild har jeg ikke hørt noget systematisk om men ja olieforbrug er et dobbelt problem (min har været igennem det) man skal generelt se efter om pre.cats er i orden, det er forholdsvist lige til, af med sensorene i manifolden og lys ned og se efter om catten står skarpt uden erosion.

   det er faktisk det eneste problem jeg har hørt om som er generelt.

   Jeg tror faktisk at jeg var en af dem der skabte præsedens for at toyota tog reperationerne uden balade, skægt nok har selve toyota aldrig vedkendt sig fejlen.

   NiJu

  • #7129

   Hej Carsten

   Jeg købte en for 1,5 år siden, den har kørt lige lidt over 100000km, den bruger ca. 1 liter olie pr.400km, ved du hvor man kan få skiftet eller repareret motor til rimelige penge?

  • #7130

   Hej Henrik

   Undskyld det sene svar. Ja så vidt jeg ved kan alt stadig skaffes til en zzw30 motor. Jesper og jeg skiftede en komplet motor ud med en fabriks ny blok fra Toyota så det burde stadig kunne gøres. Hvad er rimelige penge.??? Kan ikke huske det totale beløb men kan finde det. Ellers ring til Toyota. Og hvis du er medlem af Mr2 klub for du 25% på reservedele. Det da hver at tage med.
   Håber det hjælper lidt.
   Hilsen Carsten.

Viser 6 svartråde
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.