Olie på ´88 MR2 AW11 KAT / Højtalere.

Viser 2 svartråde
 • Forfatter
  Indlæg
  • #5430

   Hej,

   Jeg er tilhænger af Castrol olie, men er i tvivl om hvilken type jeg skal bruge. Castrol’s smøretabel siger, at en Magnatec 5W-30 er den bedste at bruge.
   Hvad er jeres erfaringer ?

   Kan det passe at der sidder 4″ højtalere i instrumentbordet og 3,5″ i C-stolpen ? Hvordan afmonterer man gitteret på C-stolpen ? Kan man trække gitteret af eller skal have have alt plastik afmonteret ?
   Er ledningsnettet forberedt til den org. subwoofer, så monteringen er Plug ‘n’ Play ?

  • #5431

   Hej.. Olievalget er efterhånden en religionssag…men en fuldsyntetisk 5w/40 er længe rigligt til at holde den bette motor velsmurt..

   Så vidt jeg husker kan man ikke afmontere gitteret i c-stolpen uden at ødelægge det… så hele plastiken skal afmonteres.

   Ikke alle er forberedt til org subwoofer, men det er nemt at mærke, stikket sidder lige under førersædet i en udskæring i tæppet eller lige under…

   Original subwoofer virker kun med original radio så vidt jeg er orienteret..men kan ikke helt huske hvorfor – det er vist noget med styring af forstærkeren….men det ved splynk vist en del mere om.

  • #5432

   Det er også en Magnatec 5W-40 de anbefaler – skrev forkert i første indlæg.

   Okay, må ud og have fundet skruetrækkeren og se, om jeg kan komme ind til højtalerne, for de højtalere der sidder i den spiller satme dårligt 🙂

   Havde ellers fundet en org. subwoofer, men virker den kun med den org. radio, så er det jo spild af penge. Har du/I kendskab til hvordan folk får monteret en lille 8″ sub i den lille kabine ? Evt. link til projekter ?

Viser 2 svartråde
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.