Nye bøsninger til undervogn.

Viser 2 svartråde
 • Forfatter
  Indlæg
  • #6838
   Lasse Dam
   Deltager

   Jeg står i den situation at jeg har pillet de powerflex (eller hva fan det nu er for et mærke) bøsninger ud af min undervogn da jeg synes bilen var for hård at køre i.. Jeg var overbevist om at man sagtens kunne købe disse bøsninger, originale fra Toyota, men har nu fundet ud af at kun nogle kan skaffes.. andre skal man købe, fx hele bærerarmen (hvor de så allerede er monteret)

   Da det jo givetvis giver en noget anderledes pris end hvis man blot kunne købe bøsningerne selv. (Hvis nye undervognsdele overhovedet kan skaffes mere).. snakker pt. med Henning fra Toyota Herning.

   Det jeg vil høre om her, er om der er nogen der er bekendt med et sted hvor man kan få lavet nye bøsninger i gummi som standard?

   Det er til en MR2 SW20 fra 1991

  • #6854
   Thomas Funder
   Deltager

   Faktisk kan du bestille PowerFlex i gul – de “skulle” ha stort set samme hårdhedsgrad som de originale gummi bøsninger.

   Kan bl.a. bestilles her: motorsportshop.dk

   MEN, når det er sagt så gør bøsningerne ikke alverden ved hårdheden, det er snarere dine fjedre/dæmpere/hjulmontering der er årsagen 🙂

  • #6868
   Lasse Dam
   Deltager

   Jeg var inde på powerflex’s hjemmeside og kan se de til SW20’eren kun kan levere de lilla af slagsen.. de siger jo så at de nærmest skulle dæmpe det samme vibrationer som standard bøsninger mens de på samme tid er stivere… Jeg tror jeg køber de bøsninger jeg ikke kan få fra Toyota, fra Powerflex.. takker for hjælpen Thomas 🙂

Viser 2 svartråde
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.