Nogen med adgang til bil info? Hit and run

Viser 3 svartråde
 • Forfatter
  Indlæg
  • #1874

   Hej Drenge. Jeg har et lille problem. Der er en venlig person der er kørt ind i min bil (heldigvis ikke mr2´eren) Men min familie slæde.
   Og personen har ikke efterladt noget som helst de er bare kørt.
   Jeg har ringet til politiet men da manden ikke svarede på sin telefon gav de op og jeg skal ned og anmelde det på mandag osv osv. Det er også fint men da det skete ude foran vores kirke mens vi var til barnedåbs forberedelse kunne det nemt bare være en gammel mand eller dame der har ramt min bil og ikke set eller hørt noget, jeg kan se det er træk kuglen der har ramt så det er jo sansyneligt.
   Nå men der var en ældre dame der så det ske, og hun tog nummer pladen og jeg har slået den op og hun bekræfter at det var en rød fiat tipo. Så jeg er sikker på det er den bil.
   Men er der en venlig person herinde der kan finde et sted hvor man kan finde person info ud fra nr pl så jeg kan ringe og spørge vedkommende om de ved de har påkørt mig? Nr pl er FA 23 011 og det er som sagt en rød fiat tipo. Send mig gerne en mail eller lign på djnews3@mail.dk da det her ikke er for at hænge noget ud eller lign, men hvis nu manden ikke ved er det snart synd at de skal have en bøde fordi det går gennem politiet.
   Ellers så må i alle have en rigtig god weekend anyways. 🙂

  • #1879

   Kun politiet kan oplyse ejer oplysninger på reg. nr.

   Så du må kontakte politiet og prøve dig med en blød udgang inden de trækker skindet af næsen på den måske sagesløse vedkommende.

   Hilsen Søren

  • #1884

   Jeg har prøvet med politiet som prøvede at ringe til manden men han tog ikke telefonen.
   Men okey så er det eneste vej, tænkte bare han kunne spare bøden som jo no er høj… Men 10 4

  • #1893

   Bilinfo giver ikke adgang til data om ejeren, kun om selve bilen.
   Som Søren siger skal du via politi.

   Spark dem i røven indtil de kører ud til ejeren og banker på.

Viser 3 svartråde
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.