Mr2 sw20 projekt

Viser 7 svartråde
 • Forfatter
  Indlæg
  • #2401
   johnny jensen
   Deltager

   Hej alle inde på siden, jeg er igang med mit mr2 projekt som overskriften også Siger. Og ville nu egentlig bare høre forumets mening og høre lidt om hjælp.
   Jeg vil gerne have stylet bilen dvs anden for+bagkofanger og andre sideskørter måske skærmforøger. Og har tænkt mig at male den 2 farvet rød bund og sort top.

   Har fundet en bil på nettet som jeg personligt syntes er en rigtig fin maskine, kan ikke finde ud af hvor vedkommende har fået fat på hans baglygter fra og ville høre om i havde faldet over disse, samt skærm forøger, har jeg heller ikke kunne finde.

   al slags kritik er velkommen da jeg er sikker på at der er mange som ikke deler den samme mening som jeg :cheer: . Er overbevist om at der er mange som syntes at en pæn mr2 er helt std og er vejen frem, men vi er jo ikke alle ens 🙂

   Kritik til hvad der kunne væreet laves anderledes kunne også være sjovt at høre.

   syntes det klæder den at den har fået fjernet den std hækspoile og at den er i 2 farvet. Om køler hjelmen også skulle være malet sort i stædet for rød er jeg lidt i tvivl om men ellers en fed vogn. Men kom med nogle bud om hvad i syntes.

  • #2402

   Ved sku ikke lige helt… Måske lige overdrevet nok til mig. MEN klaplygterne skal ihvertfald være samme farve som fronthjelmen.

  • #2403

   Punkt 1. hvis du vil lave en bil der ligner en raket så køb en sw22/turbo så det ligsom matcher udseenet.

   Punkt 2. bagenden er faktisk rigtig fræk også uden hækspoiler.

   Punkt 3. den tofarvede løsning er rigtig god hvis den bliver delt som på billedet.

   Punkt 4. for kofangeren ser lidt tam ud og der skal findes en mellem ting mellem de kendte og lidt for store forkofangere.

   ellers fint projekt.

   Vær dog opmærksom på at samle værdien og sampasningen af originale dele og uoriginale dele kan være vanskeligt men det er her der virkeligt kan hentes point. Det er her der skal bruges tid og lad det gerne tage mere tid en du selv syntes, lad dig ikke stresse over at få den færdi og ud at køre, man ser alt for tit halve løsninger og dålig samle kvalitet.

   Held og lykke til.

   Meld dig ind i klubben hvis ikke du er det og høst medlems fordelene samt flere svar på dine spørgsmål.

   :silly: Søren

  • #2404
   johnny jensen
   Deltager

   Nu har jeg en sw20 godt nok ikke en turbo men syntes det er fint nok til mit forbrug. Tror heller ikke jeg ville få vognen forsikret ellers :cheer:

   Tak for de fine kommentare og jo bliver da et spændende projekt ved ikke helt om jeg vælger samme forkofanger, men røven på bilen prøver jeg så vidt muligt at danne hvis jeg kan finde de fornødne remedier, syntes den ser mega fræk ud bag fra.

   mht. lakeringen bliver det gjort som på billedet skal dog lige have leget lidt i photo shop om hvor vidt kølerhjelmen bare skal være helt rød eller om lygterne skal farves sorte så det matcher hjelmen på billedet.

   Men skulle i ligge inde med info omkring skærm foræger så SKAL i ligge et link 😉

  • #2407
   John Andrews
   Deltager

   Hej,

   Overdrevet ?.. Jeg har set MEGET værre 😉 Jeg kan godt li’ at den bil, man har, ser stylet ud. En standard er sku lidt for kedelig.. Det er ikke så galt med SW20 modellen. En AW11 ser helt nøgen – eller tynd ud uden kit.

   Jeg synes nu alligevel, at princippet med at klaplygterne ikke er samme farve giver et signal om CF stilen. Det er bare synd, at det ikke er CF.. Hvis man bestiller en CF klap, bliver klaplygterne jo ikke CF farvet af den grund. Det er en stil i sig selv. Man kan dog vælge begge dele. Det kommer an på, hvad man er til.

   Der er dog lidt “Lightning McQueen” over fronten, når klapperne ikke er malet – fordi bilen er rød :cheer:

   Jeg synes, det er lækkert, at spejlene også er sorte. Det giver også et godt spil at fælgene komplimenterer toppen og de mørke blink.

   Jeg synes, tågelygterne ser malplaceret ud. De ikke passer ind med resten af bilens udstråling.

   Jeg synes, baglygterne er direkte klamme. De stikker ud fra bilen som vorter på en gammel kælling :S

   Jeg synes, det er lækkert med afgangsrør i hver side – De kunne dog godt have været lidt større.

   Jeg synes, bilen ser fin ud uden spoiler – Det synes jeg til gengæld ikke AW11’eren gør!

   Jeg synes, bilen har brug for en mere passende motorklap. Når resten af bilen er stylet, hvorfor er den så standard.. Det giver ingen mening.

   Nu kender jeg ikke dig.. Men for Mig er det vigtigt, at en aggressiv udseende bil også har en aggressiv holdning. Der er ikke noget værre, end en bil der ligner noget direkte ud fra Fast and the Furious – med 116hk. Nu kommer du ikke under 150, men du ved, hvad jeg mener 😛

   mvh
   John

  • #2409

   Synes også at dit eksempel er et fint udgangspunkt, igen er der jo flere ting der er en smagssag, jeg synes personligt heller ikke om de der baglygter, men resten med 2-del lakering og afmonteret hæk ser rigtig fedt ud, dog mener jeg også at lygteklapperne burde være malet i samme farve som hjelmen…

  • #2412
   johnny jensen
   Deltager

   Det er sgu lækkert med en masse feedback positiv som negativ.

   Personligt syntes jeg at baglygterne er rigtig fede, men jo det er jo nok en smags sag, men da jeg ikke kan finde de baglygter nogle steder har jeg fundet nogle andre som måske kunne gå med dioder som på uploadet billede.

   En stylet bil er fed, men der skal også være en grænser, syntes ikke der er hehov for en anden kølerhjlem, da jeg mener det godt kan gå hen og blive for meget for så er der jo også meget andet lir man kan tilføje, vil gerne have en stylet stilren bil uden at det skriger at det er alt for over gejlet hvis i forstår :cheer:

  • #2413

   Modificeringen af front hjelmen er no-go når motoren ligger bagi.

   Den først baglygte foretrak jeg, men den sidste her er en ok løsning.

Viser 7 svartråde
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.