Mr2 Gejl? :)

Viser 3 svartrĂĄde
 • Forfatter
  Indlæg
  • #4448

   Hej allesammen. Tænkte lidt på at få lavet lidt gejl indvendig i min sw20. Alt muligt fra noget sædebetræk eller anden form for maling eller et eller andet smart noget så sæderne kan blive gule i midten. Og alt sådan noget som chrom luftdyser og anden gearknop og alt muligt spændene :laugh: Og andet instrument osv en masse ting. Og så tænkte jeg på om der er nogen der ved om der er noget eller evt kender et sted man kan tage hen? sådan et gejlerværksted eller sådan noget lignende som der evt kan hjælpe en med de sværeste ting og har styr på indvendig styling? Jeg bor forresten i Søborg (Storkøbenhavn) så det skal helst ikke være i jylland eller rigtig rigtig langt væk :laugh:

  • #4449
   Thomas Funder
   Deltager

   Jeg tror du fĂĄr svært ved at finde stumper til SW20’eren – sĂĄ med mindre du vil smide t.hansen geil i (og det vil du ikke vel? :laugh: :laugh: ) sĂĄ skal du nok købe det pĂĄ ebay.

   Der er så til gengæld masser at vælge i mellem.

   Sædebetræk – jeg ved det ikke. tror det bliver svært at finde noget der bliver pænt :dry:

  • #4451

   Ja okay men tak for det hvertfald, så må jeg jo bare se hvad jeg kan finde på :laugh: og nej må nok indrømme jeg helst ikke vil ligge t hansen i bilen det ville da være en skam 🙂

  • #4452
   Thomas Funder
   Deltager

   Men prøv at kigge pĂĄ eBay – der er *mange* stumper til SW20’eren :laugh:

Viser 3 svartrĂĄde
 • Du skal være logget ind for at svare pĂĄ dette indlæg.