Ledningsnet bag – 82111 – MR2 aw11

Viser 6 svartråde
 • Forfatter
  Indlæg
  • #2528
   René Krautz
   Deltager

   Hej,

   der er hos mig opstået et mystisk problem. Dvs. et par ledninger i bagagerummet, strømførende til bl. a. baglys er “smeltet sammen” og bliver varme, når man forsøger at starte bilen. (Det er den hvide ledning med den sorte streg, som der er 2 stk af i kabelnettet bag. Kun den ene er smeltet)

   Nogen der kender problemet, eller har oplevet noget tilsvarende?

   Der må jo et sted findes en årsag? Kan nævne, at jeg ikke har rodet med noget inden problemet opstod, og at alt er “standard” dvs. ikke pillet ved tidligere…

  • #2529

   Står der evt. vand i lygten?
   Hvis du piller stikket af lygten hvad sker der så?
   Mener lygerne er stel styret så der er altid 12v plus når du sætter tændig på.

   Mener den hvide med sort stribe er stoplys.

   Er det kun i bagagerummet at ledningerne er smeltet?

   Søren

  • #2530
   René Krautz
   Deltager

   Hej Søren,

   ja, det er kun bagagerum – og nej – jeg mener ikke der er vand i lygten, da bilen altid står i Carport, og stort set ikke kører i regnvejr… og det er kun den ene ledning der er smeltet (hvid med sort stribe).

   Men hvorfor går der så ikke en sikring inden??

   Inden dette skete, havde jeg småproblemer med at starte, dvs. starteren var lidt uregelmessig, ligesom der ikke var strøm nok – selvom batteriet er helt nyt, og fuldt opladet. Men det startede alligevel hvergang.

   Nu kan den ikke starte mere… damn!

  • #2531

   Detaljen med at den ikke har kunnet starte og at der ikke er strøm nok kunne jo tyde på en defekt stel forbindelse fra motor til batteriet et sted, og så har den måske trukket stel gennem forskellige forbruger.

   Tjek ale dine stel forbindelser.

   Hilsen Søren

  • #2532
   René Krautz
   Deltager

   Hej,

   ja, eller også er starteren defekt, eller delvis? Kan det evt. være et starter relæ?? Hvad ville du gøre? Tror ikke der ellers er stel problemer, alt ser fint ud…

  • #2536
   John Andrews
   Deltager

   Ja, min døde også efter et par dage.. nogen gange virkede den ene baglygte ikke i stop.. andre gange var den ok..

   Der er overgang i det bageste net, men kun i den ene side.

   Du tager bare og luser stoplyset fra den, der virker, over på den anden.. End og Story..

   Ellers må du jo tage den lange vej og pille det hele af for at se, hvad der er i vejen.. Jeg tog det lette løsning.. har kørt med det i et år.. ingen problemer.

  • #2538
   René Krautz
   Deltager

   Hej,

   …så fandt vi fejlen. Ligesom Søren skrev, var det stelforbindelsen til batteriet, det var galt med. Den forrige ejer havde lavet noget “Storm-P” startspærre i form af en afbryder i bagagerummet på minus ledningen til batteriet. Dette har fungeret fint indtil i starten af denne uge, hvor det så gik galt. Istedet for at trække strøm fra hoved stel ledningen, havde det fundet en anden vej, igennem den hvide minus ledning bag lygterne, som heraf udviklede varme.

   Nyt polkabel til stel er monteret. “Storm-P” løsningen afmonteret, og det hvide kabel i bag skiftet. Vupti, alt igen i fin orden – tilmed starter den også meget bedre nu….

   Tak for hjælpen herinde – so far ;o)

Viser 6 svartråde
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.