Hyletone fra tank!?

Viser 7 svartråde
 • Forfatter
  Indlæg
  • #2664
   Mark S.
   Deltager

   Jeg har erhvervet mig endnu en Mr2, denne gang en SC, der er ikke noget som at have 2 MR2 :-). Bortset fra det som kommer der en slem hyletone i kabinen, troede først det var en blæser foran men nej tonen kan spores til at have noget at gøre med benzinpumpen. Troede et øjeblik der var sat en ekstra benzin pumpe i, men fik så skildpaddeskjoldet af iadag og nej der sad intet usædvanligt. Tonen kommer ca. fra tanken, pumpen kommer der ingen lyd fra, men nogle gange er den meget slem og nogle gange er den næsten helt væk, varierer meget. Den forsvinder først 100% hvis motoren går i stå, eller hvis strømmen tages mens motoren stadig rotorer, alt dette peger på pumpen. Men hvorfor er det kun min tank som hyler?????

  • #2667
   Thomas Funder
   Deltager

   Prøv at tage tankdækslet af men motoren kører – forsvinder lyden så?

  • #2669
   Lars Pedersen
   Deltager

   pumper piver tit hvis der er meget undertryk i tanken, OG hvis de er ved at være klar til udskiftning

  • #2670
   Mark S.
   Deltager

   jeg har tænkt på det med undertryk og der er et enormt stort undertryk i denne bils tank, men nej tonen forvandt ikke, der var ikke umiddelbart en sammenhæng.
   Er der foresten nogen som har en god forklaring på hvorfor der skal være dette undertryk? hvorfor er der ikke et lille bitte hul i dækslet f.eks.?
   Jeg prøvede derefter at tænde kun for pumpen i diagnose stikket, men det sagde som det skulle, bzzzzzz, og ingen hyletone i kabinen.
   Sig mig findes der en benzin pumpe nede i tanken også? sådan en er der billede af her: http://opc.mr2oc.com/online_parts_catalog/Engine/efi%202.GIF
   Den synes jeg bare ikke jeg ser i de elektriske diagrammer….. Men det kunne lugte af at være den hvis den findes. Min MR er en 1986 ombygget til SC, og min alm. benzin pumpe ser meget ny ud, helt blank.

  • #2671
   Lars Pedersen
   Deltager

   der er KUN pumpe i tanken, som på billedet.

   i motorrummet er der brændstof filter og evt. et kul filter

   tanken udlufter via den sære anordning på midten af brandvæggen og ikke gennem dækslet

  • #2672

   hvis du har en ekstra pumpe på, i serie med den i tanken, så hyler det ad h…… til

  • #2673
   Mark S.
   Deltager

   Hej tak Splynk, pinligt troede sguda filteret var selve pumpen :ohmy: .
   Nå men så er det jo helt sikkert pumpen som hyler, men det kan måske også være filtrets skyld?

  • #2675
   Lars Pedersen
   Deltager

   i teorien ja, har da set temmelig døde filtre, men mest på biler der har stået stille flere år. men det er nu aldrig en skam at skifte sit filter

Viser 7 svartråde
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.