Hjælp … det ryger fra min motor

Viser 2 svartråde
 • Forfatter
  Indlæg
  • #365

   Hej venner …. håber I ka hjælpe mig … har lige fået min mr2 tilbage fra værksted efter stor service …. nye bremseklodser … ny generatorrem … ny tandrem m.m. Efter en køretur på ca 40 km mødte jeg en ven og holdt ind til siden … hans kommentar var med det samme .. hvorfor ryger din motor … jeg kørte straks tilbage til min mekanikker … her måtte vi konstatere at generatoren var meget varm …. og det lød som om den ladede konstant … vi pillede ventilatorremmen af og startede bilen igen …. ingen røg … vi udskiftede den nye generatorrem og satte den gamle på igen …. så var der røg igen …. hvad pokker ka det være …. det er lidt sjov at det lige sker efter værkstedsbesøg med skift af generatorem … er det et uheldigt tilfælde .. eller er der noget min mekaniker har gjort forkert eller glemt … han står uforstående over for det …… :S :angry: :ohmy:

  • #368

   Har han sat en på med original stik forbindelse eller har han måttet lave ledningsnet om?

   Står bilen normalt stille om vinteren?

   Generatoren kan danne så megetv ir i mellem generatorhus og statoren at rotor ikke kan dreje rundt indvendigt i statoren.

   Tjek om remmen har den rigtige profil i forhold til remhjulene.

   Hilsen Søren

  • #369

   hej … generatoren har ikke været af og der er ik pillet ved ledningsnet …. vi har nu idag sat en ny generator på bilen .. den gamle var helt “stået af” …. det viste sig at generatoren var helt original fra 1990 … så det var jo en gammel svend … men han var jo selvfølgelig træt af situationen .. så jeg kunne få den nye til netto indkøbspris og ingen løn til ham for at skifte den … så nu ” spiller” den igen … så nu er jeg bare spændt på hvad netto-prisen … håber ik det er alt for dyrt …. 🙂

Viser 2 svartråde
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.