Billigste reservedele (Stadig kvalitet)

Viser 2 svartråde
 • Forfatter
  Indlæg
  • #6409
   Lasse Dam
   Deltager

   Jeg er pt. ved at renovere min MR2 mk2 og leder i den forbindelse efter en forhandler som kan levere den bedste pris på en ordentlig omgang reservedele.

   Er jeres erfaring at danske reservedelspriser kan konkurrere med engelske. Jeg har personligt ved flere tilfælde, både med Ford og Suzuki biler kunne drage stor nytte af billigere priser i England.

   Kender i nogle gode steder. Delene behøver ikke være originale Toyota dele, blot de ikke er discount kina dele.

   Har kigget på:
   TCBparts.co.uk
   MR2-ben.co.uk
   camskills
   carparts4less.co.uk
   Fensport.co.uk
   gtschris.co.uk

   Indtil videre tror jeg at jeg står mellem tcbparts og mr2-ben. TCB er umiddelbart billigere med deres uoriginale dele, men fx deres hjullejer er af mærket solid auto, som efter lidt søgning på internettet kan konstateres at være produceret i Kina. Derimod er mr2-ben’s hjulleje af mærket FAG som er et indisk og yderst velrenommeret mærke.

   Da det er en ordentlig mundfuld dele jeg skal have fat i kan jeg nok få noget mængde rabat, men hvad er jeres erfaring? Billigst at købe i DK eller England (ved godt vi kan få 20% rabat hos Toyota i DK som medlemmer– er det ik 20%?.. men er det nok til det bliver en billigere pris?)

  • #6410
   Johnny Friis
   Keymaster

   Vi får 25% 😉

  • #6411
   Lasse Dam
   Deltager

   Jeg har nu sendt nogle forespørgsler ud til forskellige firmaer, og så må vi se hvem der ender med at blive billigst uden at levere kina dele. Alle de firmaer jeg har forespurgt mig hos er blevet beskrevet af andre som super fine med god service såå, jeg krydser fingre, men krydser egentlig mest fingre for at Toyota DK kan levere til en rigtig god pris så jeg ikke behøver søge udenlands 🙂

Viser 2 svartråde
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.