Sv:Utæthed

#1725

Helt klart federe at kører i??? j
Ja min targa kører nærmest som en fiat uno fordi det er en targa, der helt klart forskel på de to biler det er som at sammenligne æbler med kartofler. NOT :ohmy:

Det er en smagssag, og her opstår sandligvis en længere tråd:

Targa og soltagsmoddellerne har aftageligt glas tag som gør det totalt fedt at kører i klar stjerne himmel en sommer dag får man vind i håret, det bliver de der ikke har glas tag ikke umiddelbart “klart federe” at køre i!

Targa og soltagsmoddellerne er faceliftet, det bliver de der ikke er faceliftede ikke umiddelbart “klart federe” at køre i!

Targa og soltagsmodellerne har større bremser og tårnstivere, det bliver de der ikke har større bremser og tårnstivere ikke umiddelbart “klart federe” at køre i!

Targa og soltagsmodellerne har kraftigere krængnings stabilisatorer, det bliver de der ikke har kraftigere krængnings stabilisatorer ikke umiddelbart “klart federe” at køre i!

Targa og soltags modellerne har (de absolutte fleste af dem) elrudehejs som standart, det bliver de der ikke har elrudehejs ikke umiddelbart “klart federe” at køre i!

Targa og soltagsmodellerne har kun 116 hk mod 124, det er ren mattematik med en difference på 8 hk, Der er ingen forskel i acceleration!!! Bring em on! det bliver de der har 124 ikke umiddelbart “klart federe” at køre i!

Kører naturligvis targa, der er ingen grund til at fravælge!

:kiss: Kærlig hilsen Søren :kiss: