Sv:Salgspriser.

#2321
John Andrews
Deltager

Lowlife skrev:

…oftest anskaffes som en hobby og ikke som en egentlig hverdagsbil.

…de biler som vinder præmier til træf…

…du synes det var en fair handel…

…Afgift incl nummerplader var iøvrigt ca 18000kr så resten er der så betalt 17000kr for Synet med anden motor…

1. Der er sikkert mange folk, som kun bruger deres bil en lille smule. Jeg bruger selv min så tit, jeg kan – Især om sommeren. ..Jeg har for øvrigt også kun sommerdæk/fælge til den.. Så den står stille, når der er SNE. Dvs, hvis det er Jule aften, og der ikke er noget sne, kan jeg sagtens køre en tur i den :silly:

2. Du snakker om de der præmier.. Det vil jeg nok være ærlig at sige.. Det er mig fuldstændigt ligegyldigt. Jeg har ikke min bil for at vise den frem til andre.. Jeg har den fordi jeg ikke kan undværer den. Jeg har haft aw11 i 10 år, og der var ca 1½år, hvor jeg ikke havde nogen.. Det var et Helvede !

Jeg elsker dens udseende, og jeg elsker dens power – Ikke N/A !!

Havde jeg haft pengene til det, havde jeg beholdt min gamle SC da jeg besluttede mig for at få min nuværende aw11. Det kunne have været rigtigt dejligt at have et par stykker at vælge imellem, men 5 biler i mit navn var sku ved at være for meget, så jeg solgte den blå og den hvide aw11 og min lille pendlerbil og fik i stedet en Bora tdi til at pendle i. Nu har jeg så kun Bora, aw11, alto. Boraen er min pendler, aw11’eren er min hyggebil, og altoen er konens.. konebil :cheer:

Det trækker sku tænder ud at have så mange biler på forsikring, selvom der nu kun er 3 tilbage.

3. Ja, jeg synes da, det var en ok handel du lavede min ham. Den lille røde var jo et godt udgangspunkt, når man tager i betragtning, at den helst skal kunne holde en årrække endnu. Den havde en fin bund, og det er Langt det vigtigste. Skærmene kan man altid skifte. Det kræver bare en del arbejde, men man lærer også at sætte mere pris på sin bil, når man selv har lavet en stor del af arbejdet.

4. Det var ellers billigt for afgiften !.. Jeg købte en i samme land for 10 år siden (min første aw11) Jeg gave 16.000 for den, men jeg skulle slippe 29.800.- i afgift ! Det var sku da unfair, hvis du fik lov at få den 10k billigere :angry: De sviner taster sku nok bare noget ind, og tager resten til kaffekassen 😛

5. Forresten – Hvor bor du ? .. DDu kunne jo lige komme forbi en dag, hvis du vil have en tur i en aw11 – som ikke er langsom :laugh: