Sv:Salgspriser.

#2318
Stig Treldal
Deltager

Hvis man bil have en mr2 så er det jo altså om, at finde et sundt udgangspunkt og denne omtalte bil til den pris var efter min mening sund!. Naturligvis vinder man ikke præmier til klubtræf med en bil til den pris B) Men det var en vogn som jeg mener var værd, at ofre penge på!. Hvilket jeg ALDRIG ville gøre med en gammel forsvejst dansk bil med 10 ejere bag sig. Hvis man vil gøre sig forhåbninger om, en evt præmie til klubtræf skal man jo nok lige smide imellem 50-100 tusinde kroner og en masse kærlighed i røven af den :kiss: Egentlig skal man jo nok heller ikke gøre sådanne biler op i kroner og øre da en sådan kultbil vel nok oftest anskaffes som en hobby og ikke som en egentlig hverdagsbil.

Altså jeg kunne da virkelig godt tænke mig, at vide hvad de biler som vinder præmier til træf egentlig står i af kroner, der er mange sindsygt flotte biler i klubben og jeg vil da gætte på, at det let kan have kostet flere både 100 tusinde og måske endda det dobbelte, at bringe bilerne i den stand og det på trods af man selv laver det altså uden arbejdsløn og også med alt hvad den ellers kan trække med rabatter på reservedele!. Måske nogen som ikke har sparet på noget undervejs i renoveringen nærmer sig den oprindelige nypris tilbage i 80’erne ?

Forresten John jeg er da glad for, at du synes det var en fair handel og, at ingen blev snydt 🙂 Afgift incl nummerplader var iøvrigt ca 18000kr så resten er der så betalt 17000kr for Synet med anden motor ilagt med bla ny kobling/tandrem så jeg mener nu også selv det ikke kan have været helt forkert!.