Sv:Salgspriser.

#2302
John Andrews
Deltager

Lowlife skrev:

….Jeg har netop solgt en 87/88 faceliftet moonroof model med komplet styleauto skørtesæt rigtig sund i det hele taget, kun lidt bobler i bagerste skærmkanter, synet og pænn enejer’s bil fra Schweiz….

Jeg kender ham, som købte den. Han ventede på penge tilbage fra skat, fordi han skulle bruge dem til at købe den ene af mine SC modeller. Der kom dog en anden og købte den 2 dage før, så derfor var han ovre og se på din 😀 Han var forbi med den for at vise den. Det var en fin bund, men du underdriver hvis rigeligt med tolkningen af “lidt bobler”..

Skal vi ikke bare sige, at det kit var sat på af en praktikant, og det hele skulle rives af og gøres om. For ikke at nævne, at bilen skal males og lakeres om bagefter.

De 35000.- var en ok pris. Den var ikke mere værd.

Efter at have ejet flere forskellige AW11’ere kan jeg også sige, at motoren er død som ind i helvede, og helt sikkert skal skiftes til en hurtigere model.

Når alt det er gjort, vil den stå ham i 70+

Det kit, som sidder på min, er sku også sat ringe på. Vil man have lavet noget rigtigt, skal man gøre det selv. Eller få en “ikke krejler” til det :cheer:

Overordnet synes jeg din lille røde så fin ud. Den havde de ting, som den skulle til prisen. Jeg synes ikke der var nogen, som blev synderligt snydt i den handel.

Men ja, 35k er ikke meget taget i betragtning, hvor meget sjov man kan få for pengene, og hvor meget “head-turn” effekt, den giver.