Sv:Salgspriser.

#2322
Stig Treldal
Deltager

Hej John 🙂 Jeg kommer selv fra Lolland, men vil da bestemt tage dig på ordet hvis jeg en dag kommer i nærheden af hvor du bor og samtidig takker jeg da for tilbudet. Jeg gav selv 32000kr i afgift for en 1989 aw11 i 2006, men måske var denne her billigere da den var uden targa og nyprisen var derfor en del lavere? Men efter hvad jeg kunne se på SKAT hvad andre havde betalt i afgift i 2009 synes jeg de 17000kr var i rimeligt niveau til sammenligning med tilsvarende biler umiddelbart så det også ud til, at targa’erne kostede ca det samme?

Så også sidste år nogle rigtig flotte AW11’ere på ebay som stod i USA og samtidig med, at Dollaren var lav var det rigtig fristende, at købe en derfra, men jeg syntes det var en smule for omstændigt med shipping så fik aldrig gjort noget ved det!. Men jeg så indtil flere rigtig fristende biler som umiddelbart så ud til, at være helt rustfrie til fornuftige penge!. Men hvis lysten vender tilbage er det sikkert også muligt, at finde en igen senere? En sort 88/89 evt supercharger med fasttag det ville være luksus, det eneste som jeg synes er en smule trist er, at indtil flere reservedele ikke længere er lagervare på toyota og det kan måske blive et problem hvis man skulle være uheldig, at evt få en skade på bilen, men så igen igennem klubben kan det meste vel nok fremskaffes et eller andet sted fra.

Og tak igen for tilbudet om en prøvetur det kunne nu være spændende, at prøve en sådan supercharger som sikkert har en noget anderledes momentkurve, at gøre med B) Hilsen Stig.