Sv:Mr2 sw20 projekt

#2407
John Andrews
Deltager

Hej,

Overdrevet ?.. Jeg har set MEGET værre 😉 Jeg kan godt li’ at den bil, man har, ser stylet ud. En standard er sku lidt for kedelig.. Det er ikke så galt med SW20 modellen. En AW11 ser helt nøgen – eller tynd ud uden kit.

Jeg synes nu alligevel, at princippet med at klaplygterne ikke er samme farve giver et signal om CF stilen. Det er bare synd, at det ikke er CF.. Hvis man bestiller en CF klap, bliver klaplygterne jo ikke CF farvet af den grund. Det er en stil i sig selv. Man kan dog vælge begge dele. Det kommer an på, hvad man er til.

Der er dog lidt “Lightning McQueen” over fronten, når klapperne ikke er malet – fordi bilen er rød :cheer:

Jeg synes, det er lækkert, at spejlene også er sorte. Det giver også et godt spil at fælgene komplimenterer toppen og de mørke blink.

Jeg synes, tågelygterne ser malplaceret ud. De ikke passer ind med resten af bilens udstråling.

Jeg synes, baglygterne er direkte klamme. De stikker ud fra bilen som vorter på en gammel kælling :S

Jeg synes, det er lækkert med afgangsrør i hver side – De kunne dog godt have været lidt større.

Jeg synes, bilen ser fin ud uden spoiler – Det synes jeg til gengæld ikke AW11’eren gør!

Jeg synes, bilen har brug for en mere passende motorklap. Når resten af bilen er stylet, hvorfor er den så standard.. Det giver ingen mening.

Nu kender jeg ikke dig.. Men for Mig er det vigtigt, at en aggressiv udseende bil også har en aggressiv holdning. Der er ikke noget værre, end en bil der ligner noget direkte ud fra Fast and the Furious – med 116hk. Nu kommer du ikke under 150, men du ved, hvad jeg mener 😛

mvh
John