Sv:3sge ombyg til 3sgte

#2715

Hej

Dit egentlige spørgsmål har jeg ikke styr på, men det udløste jo en hjælpende forklaring på at det ikke “burde” kunne lade sig gøre at syne og godkende den efter reglerne.

Det er ikke korrekt at en original turbo ikke kan godkendes i DK. Det kan den da den har været indregistreret i et andet EU land mere end 3 måneder. På den konto kan den indføres efter “forenklet praksis”

At vi fortæller dig hvad reglerne siger, er ikke det samme som at vi er negative og ikke ønsker at hjælpe dig. Vi forsøger lige præsic at hjælpe dig, for at du ikke skulle stå med et ubrugeligt projekt i sidste ende da det ikke kan godkendes.
Bliver den godkendt så er det ikke p.g.a. en flink synsmand men nok snarere en uviden synsmand.

Min holdning er at alt hvad der kan godkendes ifølge reglerne skal have grønt lys, men ting jeg ved ikke kan godkendes bliver ikke godkendt.

Det at der er betalt afgift af et kørertøj gør det jo ikke lovligt rent synsmæssigt.
At en synsvirksomhed evt. fejlagtigt godkender din bil gør ej heller lovlig da det jo klart strider mod reglerne, og bilen kan nemt blive kasseret ved efterfølgende periodisk syn, og så har du balladen uanset hvad der står på reg. attesten af hk. og hvor meget afgift der er betalt.

Din bil bliver kun godkendt hvis der kommer til at stå “konstruktiv ændringer” på reg. attesten under særlige oplysninger.

Bilen er jo en sw20 og ikke en sw22 og alle der bliver bygget om er for altid sw20 i syns og registringsmæssigt forstand.

Denne besked er en hjælpende besked ikke nogen form for negativ dom over dit projekt.

Venlig hilsen Søren