Sv:3sge ombyg til 3sgte

#2714

det er rigtigt at det kan give problemer at bilen ikke er blevet importeret til europa.. men det problem er det samme uanset om det er en original mr2 turbo eller en ombyg.. der er ingen forskel

så hvis du godt kan forstå at de kassere en ombyg så må du også kunne forstå at de kassere en original..

ved toldsynet som det hedder når man importere en bil, da skal den selvfølgelig bestå alm syn også..
men som sagt så har jeg får importeret bil med anden motor ilagt.. det plejer ikke at være et problem hvis man selvfølgelig bare betale den ekstra afgift..

og hvis det lykkedes så tror jeg ikke at en “alm synsmand” vil stille sig ret meget på tværs, fordi så står der jo 200hk mm på reg attest..

det er ingen tvivl om at reglerne er uigennemskuelige især fordi de overlapper hindanden en del, men min erfaring er nu at så længe man har undersøgt sagen og kommer åben og ærlig og ikke prøver at snyde (f.x for at spare noget afgift eller prøve at få synet noget der ikke er lavet i orden) så er told og synsfolkene oftest rimelige og forståelige.. har da også før fået en del hjælp af forskellige bilsynhaller mht. hvordan man kan få noget lovligt gennemført..

men det er alt sammen OT

mit start spørgsmål var egentlig om noget kendte et sted jeg med rimelig overskuelighed kan finde info om de tekniske forskelle på en gti og en turbo