Sv: Projekter

#3701
Annette Bibby
Deltager

Hej alle

Først mange tak for alle de svar vi har fået på vore spørgsmål. Svarene har været en kæmpe hjælp til os og vor mekaniker. Specielt artiklen om udluftning af kølesystemet har været nyttig. Vi ville aldrig selv have tænkt på det som et problem. Men det trængte voldsomt til udluftning.
Også svarene på tandrem og udstødning har været en stor hjælp.
Det ville vi selvfølgelig gerne have udtrykt personligt ved det kommende træf, og hilst på alle fremmødte medlemmer, men desværre er vi på tur i Lake District på tidspunktet i vor AW 11.
Hvor er der gang i mange spændende projekter, se bare det nye klubblad. (Konvolutten fra synshallen udløser hver gang et mindre chock. Det niveau når vi aldrig.(Med hensyn til spedertræksystemet synes jeg ikke Søren har ret. Det bærer elementer både fra Eifeltårnet og mastekranen på Holmen i København og er af overordentlig stor skønhed).

I al beskedenhed har vi også fået lavet en del i løbet af vinter og forår. Billeder vedlægges.

Forreste bagerum: Annette har syet nyt cover til rejervehjulet og nye poser til krydsnøgle og hjulkilen. Med røde snører forståes. Alle manglende dele er indkøbt i England og monteret.

Bageste bagagerum: Nyt læderindtræk på alle flader med snører til at fatsholde den røde Maglite. Nye røde kufferter med “Den skrigende fugl”. Bemærk indkøbsposen.

Kabinen: Rødt og beige læder på sæder og midterkonsol og dørsider. Rat og gearknop kunne de ikke nå at lave i Ikast. Det kommer senere. Røde læderposer til Targaruderne. Annette har syet nye dragtposer med røde lynlåsfittings til at hænge bag sæderne.

Motorrum: Forsøgt at montere støjdæmpning ind til kabinen. Skidtet vil ikke sidde rigtigt fast. Begyndt at skifte alle bolte og møtrikker ud til rustfrit. Afmontere og male stålrøret mellem gummi rørerne rødt og gejle gummirørerne. Vi ved ikke hvor meget vi vil gøre ud af det. Vi bor på landet og en hurtig tur på Gylle Lane sviner hurtigt det hele til igen.

Hjul: “Nye” originale fælge, poleret helt blanke, centerdæksel malet i bilens farve, Toyota mærker på fælgkanten og Pirelle Centurato trukket op med hvid dækpen.

Som det fremgår er vi overhovedet ikke blevet fanget af projekter ligesom de andre stakler.

Godt træf ønskes af

Ole og Annette.