Sv: Mr2 ’92 3SGE Forhøjet CO Værdi !!!

#4613

Hej

Ligesiden jeg fik min manifold på, et par måneder tilbage så har den også under kørsel engang imellem lavet en lille bang. Det er jo så som jeg har læst mig frem til pga uforbrændt bensin… Jeg har lige lavet fejlkode læsning og koden var 21, og udfra listen som jeg har er det Oxygen Sensor. det vil sige jeg har 2 muligheder:

1. flytte sensoren tilbage hvor den oprindeligt var positioneret dvs midt imellem flex og kat eller
2. få et værksted til at opdatere Boardcomputeren med den nye positionering af sensoren dvs. Istedet for at få værdier fra alle 4 cylindere at dividere med 4 dvs kun at få værdi fra en cylinder (i mit tilfælde cylinder 3)
(Nu når jeg tænker over løsning 2. så vil det jo ikke ændre på noget siden jeg ikke får en kontinuerlig udstødnings gas fra cylinder 3, for når alle de andre er igang med sine udstødnings gasser så er der ikke nogen værdi at læse fra cylinder3 indtil det er dens tur igen!!!!)

Jeg har dog ikke testet om sensoren er defekt, det gør jeg omlidt hvor jeg tager sensoren af stikket mens den kører og hører om der er forskel på motorgang, er det ikke sådan i ville gøre det også?

Og tusind tak for hjælpen Lars og Søren, på så kort en tid så mange replies til denne tråd…

Mvh Gunze