Sv: Ledningsnet

#5247
Anonym
Inaktiv

Jeg gav 9500 kr for motor, ledningsnet og styrbox. Den har gået 132.000 km og er i rigtig flot stand. Der er intet ir overhovedet. Det ligner ikke en motor, der har kørt 132.000 km. Skruer man olie låget af, så er der ikke tegn på koks aflejringer eller sod. Det fik jeg bekræftet her til aften, da jeg pillede bundkaret af for at svejse en olieretur på bundkaret til oliekøling. Indmaden ser rigig fin og blank ud. Tvivler på at der er rivninger i lejeskallerne, men det ved man jo først når man har skilt det ad, hvilket jeg ikke har.

Silvertop er en god motor, men den køre bedst med trykladning. Silvertop er kendt for ikke at leve op til den angivne effekt. Havde en kammerat der fik sin målt til 150 hk, hvilket er 15 mindre end det oplyste. Hans var helt standart.

Blacktop er bedre til sug. Jeg elsker 4AGE 20V som sugemotor da lyden er helt vild. En anden kammerat fik målt sin blacktop på samme rullefelt, og hans blev målt til 173 hk, hvilket er 3 mere end angivet. Med tragte, udstødning og en god justering, endte den med at yde 194 hk.

Det eneste jeg misunder Silvertop for, er de tungere og stærkere plejlstænger, men lader man være med at tune og holder de 8200/8600 o/min som er originalt, så er det intet problem og de holder uden problemer.