Sv: Læderkabine AW11

#4904
Anonym
Inaktiv

Det med beslaget er intet problem. Jeg er uddannet klejn smed, men vil da selvfølgelig gerne spare tiden på at lave nogle selv. Så tak for info 😉 Jeg må få ham englænderen til at vedligge beslagene. Har du eventuelt et billed af beslagene, så jeg kan vise ham, hvilke beslag jeg omtaler?
Jeg må finde nogle andre kontakter fra en dansk udgave. Tilpasningsmetoden lyder som noget klamp.

Jeg har fået tilbudt 2 lædersæder og 2 læderdørsider, alt sammen er uden skræmmer og huller. Yderligere har jeg fået tilbudt 2 stenklapper, som desværre mangler på min samt et originalt læderrat. Ja en eller anden tidligere ejer har monteret et Momo rat, som jeg ikke er glad for. Alt sammen får jeg for 3300 incl fragt til min adresse. Det er sku billigt. Og alle dele ser rigtig fine ud på billederne, så jeg kan godt leve med manglende justeringsmulighedder i førresædet. De få gange jeg har brugt min bil ind til nu, har jeg endnu ikke brugt det. Kommer jeg til at mangle det, så må jeg efterfølgende finde 2 tyske sæder, og beholde sædet med justeringsmulighedder. Derefter kan jeg jo sælge 2 lædersæder, hvor der ikke er justeringsmulighedder. Det må vel være muligt 🙂

Jeg håber ikke at jeg overskrider mit budget. Det gjorde jeg da jeg totalrenoverede min Supra, dog ikke voldsomt. Jeg har afsat 60.000 kr til projektet, og jeg tror det er muligt at overholde budgettet nogenlunde.