Sv: Køb af aw11

#4720

Hvis du finder en i tyskland og monterer agze i, skulle det være ligesom normalt, men det ved Søren herindefra en masse mere om,, så kom med guldkornene Søren :laugh:

Om det er dyrt at lave rust, kommer jo lidt an på om din pladesmed er dyr i timeløn.. Eet er helt sikker – skal det laves ved toyota koster det kassen :S

Hvis din plan er at den skal stå som et suttet bolche, så er du bedst tjent med en import. De danske biler der er tilbage er som regel enten allerede restaureret, eller total rådnet væk. Jeg er pt selv igang med med danske 85ér der egentlig virkede meget sund, pludselig dukker der (mange ) overraskelser op 🙂

og ja de er efterhånden lidt dyre i tyskland, MEN afgiftet varierer ikke det store..ligger som regel mellem 12k og 17k alt efter model og stand. Den extra udgift i indkøb er hurtigt tjent ind på den generelle gode stand af import biler. (og lad nu være med at købe dem hos auto-boss, for det er bare noget crap..import eller ej.)
Iøvrigt får du også fornøjelsen af at arbejde på en bil der ikke er snasket ind i altmuligt undervognsnask … det er bare så møgtræls at skrue i det skidt.

Kig evt på ebay.de der dukker af og til en fin en op

Dennis