Sv: Fritzinger Palatina kit SW20

#3255
Lasse Dam
Deltager

Den bil som mr2 centrum europa har til salg er en bil som de selv har bygget et kit på.. et kit som på et tidspunkt har været til salg til alle.. har snakket med mr2 centrum europa og det er også muligt at købe kittet fra dem.

Kittet som du linker til på bilgalleri er mig bekendt kendt som “palatina”.. en ting som kan styrke denne ide er blandt andet at ved en søgning på google på “mr2 palarina” forefindes kun 2 søgeresultater… begge på bilgalleri. Så er ret sikker på at kittet/bilen er en palatina.

En sidste ting. Hvis Palatina kittet leveret og bygget af toyota originalt, og angiveligt i omkring 1000 stk. som en specialmodel – burde der så ikke forefindes mere omtale af en sådan special model.. der findes utallige hjemmesider dedikeret til mr2 serien, men der findes stort set intet info på en Palarina/palatina special model.. den eneste jeg har hørt/læst dette fra er brugeren på Bilgalleri..

Jeg har en mistanke til at der aldrig har været andet end et aftermarket kit som man har kunne købe og montere, som alle andre kits..

btw. twotone.. dit link til en org. fritzinger palatina model… den bil jeg ser er ikke bygget med palatina/palarina kittet, men om det er en fritzinger tunet bil, aner jeg intet om.

any thoughts?