Sv: Brygttest MR2 AW11

#5413

[quote=”Thomas” post=5215]
Derefter: Til nye medlemmer: Dette er MR2 verdenens version af vandkamp – og ligesom i den rigtige version kan man enten more sig fra sidelinien eller deltage og risikere at blive våd.

Deltag gerne i kampen! :laugh:[/quote]

Dennis skrev:

Jeg ved også at Sørens bremser på hans 87+, som jo er de STORE opgraderede bremser ikke virkede synderligt godt da han påkørte mig for et par år siden. Jeg har ikke påkørt nogen med mine små bremser.. har du Johnny?

Se nu har jeg ikke meldt mig i kampen, men trods det, bliver man sagesløst trukket ind i det dårlige selvskab…. Så take care now it´s comming:

Ja, jeg kører ´87 den med de konsoller der stadig kan fåes på brugt markedet,den med de støddæmpertårne hvor man kan udskifte selve støddæmper patronen evt. til Koni :ohmy: , den med de større bremser og ja det er ingen garanti for at skidtet så bremser (af sig selv), den med de bedre sæder (læs: ikke nødvendigvis de kønneste) den hvor håndbremsen ikke sidder i vejen, den hvor midter konsollen ikke har et løst dæksel som buler nedaf med tiden, den med den bedste kvalitet bagagerums afdækning, den med enten soltag eller targa tag (læs: sønderjysk tagaa´/ på køfenhavsk “taget af”) som iøvrigt gør den rigtig fed i sommervarmen og ubrugelig i regnvejr.
Så til alle jer ´87 wannabeen som opgraderer til alle de ovennævnte ting behold jeres tindelingelater top model, men “så la da vær” med at opgradere hvis ´87 + er så skrækkeligt…. hæ hææææ. :woohoo:

Vi seeeees :kiss: