Sv: Besigtigelse af aw11’er i Ringsted

#4978
Anonym
Inaktiv

Jeg har været ude og kigge på den for 1 måned siden, da jeg selv var på udkig efter en AW11. Kan kun tale godt om den. Den står rigtig flot. Dog er der enkelte fejl. Eksempelvis er der en bule i højre forskærm, bagkofangeren har et lille brændemærke lige over udstødningen. Armlænet i kabinen trænger til udskiftning. Som uddannet smed, bider man hurtigt mærke i, hvis der er lavet rustarbejde i undervognen. Det er der på denne, men det er min vurdering, at det lavet fornuftigt. Jeg kunne ikke banke hul nogen steder i undervognen, men enkelte steder er der tyndt gods, hvilket kan medfører rustarbejde indenfor de nærmeste 2 år, men det lader til det ikke bliver noget voldsomt og dyrt. Kabinen er ikke den oprindelige, da den er hvid, men det er en mindre bagatel i mine øjne. Den er synet for 1 år siden, men efter min vurdering, så burde den kunne synes uden anmærkninger.

Når det er sagt, så er bilen pengene værd. Motoren kører godt, gearkassen kører godt, undervognen er dejlig frisk og smidig, og styrtøjet er stadig præcist. Ser jeg bort fra den jeg endte med at købe, så var denne Absolut den bedste af de 9, som jeg har kigget på i mens jeg søgte AW11. Dog kunne den ikke måle sig med prisen på den jeg endte med at købe, men det var også et ekstra ordinært tilbud.

Da jeg handlede med Toyota i Ringsted, fik jeg presset prisen en anelse ned. Jeg skulle betale 39.000 kr med nummerplader og uden leveringsomkostninger. Den køre rigtig godt, men dækkene er blevet skæve, da den har stået stille noget tid. Sælgeren sagde til mig, at han vil sørge for at de bliver afrettet inden levering. Forruden lader ikke til at være den originale. Ruden som sider i bilen nu er tyndere end en original. Dette kan høres, da der er mere vindstøj i A-stolperne. Specielt ved hastigheder omkring 130 km/t kan dette høres, men det ikke voldsomt meget højere og det er til at leve med.

Jeg kan godt lokkes til at tage med ud og kigge på den ”igen”, hvis det altså er en fordel. Som biljournalist er der intet sjovere end at prøvekøre en masse biler 🙂
Sidst jeg kørte den var med et stort smil på læben, og bare rolig. Jeg tævede den ikke på nogen måde 😉 Dog gav jeg den fuld gas en enkelt gang efter den var blevet lun. Jeg skulle lige tjekke at motor og gearkasse stadig var frisk og smidig 🙂
Jeg er fra Slagelse og kan kontaktes på 27204365

I øvrigt er der sikkert andre, der kender bilen. Den tidligere ejer har været medlem af MR2-driversclub, og i følge sælgeren var det en pige, der solgte den til Toyota i Ringsted.