Sv: Besigtigelse af aw11’er i Ringsted

#4983
Anonym
Inaktiv

[quote=”Dennis Maigaard” post=4793]Den ser fin ud. Som Jeffrey siger er den omlakeret, så husk at kontrollere at den er malet overalt, dvs også i motorrum og forreste bagagerum, under det sorte plastic. Man bliver træt af at ha en tofarvet bil. 😀

Der er dog et par punkter jeg lige vil nævne :

– Eftermonteret elruder. Er tit noget hø og kontroller at det virker ordentligt. Rudekontakter i midterkonsol er heller ikke min kop te.
– Så vidt jeg kan se mangler der gummilister mellem den bageste del af sideskørtet og karossen. Vil sikkert skrabe hul i lakken med tiden
– Underlæben er også lakeret,, det plejer ikke at holde.
– Der er monteret højtalere i dørsiderne.

Konklusionen må være :

Flot bil og umiddelbar sund bil, men vil man ha en bil der står originalt, må man påregne udskiftning af diverse småting. Hvis i køber den så husk at skifte det lille plasticlåg på toppen af ekspansionsbeholderen. Det ligner det originale stadig sidder der og de bliver skøre og skrøbelige med tiden.

God fornøjelse med købet[/quote]

Hvad fanden. Er den omlakeret? Det opdagede jeg slet ikke da jeg kiggedede på den. Det må være lavet godt, for motorrum, bagagerum osv er også rødt. Bed slet ikke mærke i nogen hvide pladedele. Derfor troede jeg ikke at kabinen var original.