Sv: AW11 Fritzinger kit..!!!!

#3373

Hmm Søren…Der burde jo være nogle medlemmer derude som har taget billeder af den hemmelige mr2 på Kulhuse træffet i 2008, da hun hemligt kørte forbi teltpladsen..??? 😉

Mysse….Regnede nu med, at jeg kunne få en stakkels sagesløs mr2 fanatiker til at påbegynde og afslutte sådan en Fritzinger ombygning, og så vente til vedkommende fik den efterhånden nok så kendte virus : Nuskaljegfandengalmedahasolgtminmr2 ……..Og SÅ slå til med det samme og få den til spotpris…;)

Splynk….Så godt at den var til salg (en rød) til ca 2500 Euro for et par år siden og sidste år var der faktisk en sort Fritzinger til 4500 Euro, som så ud til at kunne trænge til en kærlig hånd……Så de dukker da op fra tid til anden..

For et par år siden så jeg en aw11 på mobile.de med et mærkeligt skørte/skærmsæt som jeg dog aldrig havde set før. Den var rød men helt grøn af alger og kostede vist ca 900 Euro, endda ikke så langt fra den danske grænse..
Først langt senere fandt jeg ud af, at det var en org. Haslbeck model som er mindst lige så sjælden som Fritzinger……Ouch..:angry: