Tour de Danmark 2020 – Bornholm

Dato/klokkeslæt
04/09 - 06/09 kl. 0:00 - 23:59

Lokation
Hotel Friheden, Tejnvej 80, Tejnvej 80 Allinge


Klubbens medlemmer har i årenes løb taget initiativ til at arrangere en tur rundt i Danmark.

Vi har været på Skagen, på Fyn, i Sønderjylland, på Samsø og Ærø. I år har Morten taget initiativet og arrangeret en tur til Bornholm!

Den 4.-6. september 2020 tager vi til Bornholm med vores flotte MR2’ere. Det bliver en fantastisk tur hvor vi kører rundt på klippeøen og ser mange spændende steder. Øen byder bl.a. på mange udfordrende køreture med stejle stigninger og hårnålesving.

Programmet er ikke helt fastlagt endnu, men nogle af de steder vi skal besøge er Hammershus, Gudhjem, Østerlars rundkirke, Hasle røgeri, Hammersøen/Opalsøen og Bornholms Automobilmuseum.

Turen til Bornholm går igennem Sverige hvor vi mødes ved sidste afkørsel inden Øresundsbroen (Lufthavn Vest på Cirkel K tanken). Herfra kører vi i samlet flok over Øresundsbroen mod Ystad hvor vi sejler med hurtigfærgen til Rønne. Vi har booket et antal hotelværelser på Hotel Friheden, hvor alle værelser har egen indgang og parkering lige udenfor.

Prismæssigt ligger vi meget tæt på Tour de Danmark til Samsø i 2019, men grundet broen er det en smule dyrere. Jeg har dog skaffet os nogle gode priser, bl.a. får vi 15 % rabat på hotellet.

Beløbene ser sådan ud:

    • Øresundsbroen ca. kr. 334 med I-tricket, som jeg kan levere til 20 ture, se nedenfor. Billetprisen kan dog ændres over nytår af regeringen.
    • Ystad-Rønne og retur fra kr. 248 (denne pris er desværre tidlige tidspunkter). Hvis vi tager færgen kl. 12.30 fra Ystad og hjem kl 14.30 er prisen kr. 798. Det er selvfølgelig frivilligt hvilken afgang man ønsker. Man bestiller selv færgebillet, se nedenfor.
    • To overnatninger for to personer i dobbeltværelse med morgenmad og to retter til aften begge dage: kr. 2.552. Enkeltværelse kr. 1.782. Tilmelding og betaling, se nedenfor. Hvis man ønsker at forlænge opholdet på Bornholm, aftaler I bare med Hotel Friheden.

Tilmelding til turen kan ske på klubbens FB-side under begivenheder, eller via Messenger til Morten Hansen, eller på email til: morten@mortens-trafikskole.dk.

Betaling af opholdet på Hotel Friheden indsættes på reg. nr. 2277 konto 6890530344. Husk at anføre deltagernavn og ønske om enkelt- eller dobbeltværelse, og om man ønsker rabatbillet til Øresundsbroen. Brobilletten afregnes i så fald senere.

I bestiller selv færgebillet på: https://www.bornholmslinjen.dk/fartplan/.

Vores planlagte afgange er:

    • 15/5-20 kl 12:30 Ystad – Rønne
    • 17/5-20 kl 14:30 Rønne-Ystad

Der bliver oprettet en Messenger-gruppe med alle deltagere hvor link til færgen, program for turen, rute m.m. bliver lagt op.
Forhåbentlig falder turen i jeres smag og håber at se mange af jer på turen.